dijous, 8 d’octubre del 2009

Wiki sobre competència digital

Des de el blog La mirada pedagógica, Boris Mir comenta la creació d'una wiki sobre competència digital. Celestino Arteta ho va publicar al seu blog Educació Tecnológica.
Ismael Peña-López va començar a millorar-la. Jordi Adell va propossar la wiki.
Víctor Cuevas va estar d´acord. Guillermo Lutzky, Xavier Rosell i Anna García Sans tambè han participat al inici d´aquest wiki.
Ens animen a participar-hi.

Fco.Caballero

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. He estat donant un cop d'ull al wiki que ens recomanes i, tot i que encara està una mica verd, em sembla un proposta interessant (tot i que potser està més enfocada a Primària i E.S.O. més que a Infantil).

    El fet que els docents tinguin un espai on compartir metodologies, inquietuds, consells, on es posin les propostes a debat...el trobo molt productiu. S'ha acabat allò de què "cada maestrillo tiene su librillo", ara cal anar tots a una.

    Han dividit les propostes en 5 àmbits diferents: el d'aprenentatge, el de la informació, el de la comunicació, el de la cultura digital i el de la tecnologia. Ara bé, després a través d'altres enllaços es fan també propostes per assignatures (llengua castellana, matemàtiques, coneixement del medi, ciutadania...)

    Em sembla una bona idea, la creació d'aquest wiki.

    ResponElimina