dimecres, 7 d’octubre del 2009

Pissarres digitals

Al vídeo podem veure les avantatges de les pissarres digitals a l'escola, com per exemple que faciliten l'aprenentatge, les classes són més participatives, fomenten un ús responsable d'Internet, hi ha un apropament diari a les noves tecnologies i fomenta la participació dels alumnes ja que és més divertida, però no podem oblidar que també té alguns inconvenients com per exemple que el material l'ha de crear el professor i això no és gaire àgil. Per altra banda també tenim alguns inconvenients referents a la utilització a classe, ja que els nens han d'aprendre a escriure de costat perquè si no fan ombra a la pissarra i no es veu, no poden recolzar la mà a la pissarra perquè sinó no es pot escriure i si el nen té el dit suat el dit no llisca per la pissarra i s'han de posar o un guà o un mocador.

He gravat i penjat al meu bloc un video aprofitant una classe amb els meus alumnes i es veuen tots els inconvenients dels que acabo de parlar.

Valèria Galiana Martínez al seu bloc Valèria Urll també ens mostra un vídeo on podem veure el funcionament de les pissarres digitals.També ens parlar de l´elevat preu que tenen.


Ana Porcar i Fco. Caballero

2 comentaris:

  1. Està molt bé poder treballar amb pissarres digitals,les opcions que et dona són moltes i molt bones.Però no tot és bo.Nosaltres,estudiants de 1er curs de Grau d´Educació Infantil,fem servir una a classe de TIC,trobem que per moure la barra lateral no és gaire sencill,això a un aula d´infantil pot ser un problema.S´ha de tenir cura com posar la llum per evitar reflexos i com pot afectar-nos a la vista.
    Són petits detalls que s´han de cuidar i millorar per treure-li encara més profit a aquesta bona eina per treballar.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. L'ús de les pissarres digitals crec que és molt interessant ja que com les classes són més dinàmiques l'atenció de l'infant augmenta i això és important, a més a més si s'utilitzen des de petits acosta als nens a les noves tecnologies i així de mica en mica es van familiaritzant amb elles. Mireia

    ResponElimina