dimecres, 21 d’octubre del 2009

La informàtica ajuda a les matemàtiques

Lourdes Piqué ens parla avui al seu article a El Periódico de com la informàtica ajuda als alumnes amb aquesta matèria.
Pels alumnes de 1er d'ESO , igual que per la majoria d'estudiants,les matemàtiques són d'aquelles assignatures que costen.El fet que ara a les classes utilitzi cadascú el seu ordinador personal fa que perdin una mica la por a aquesta assignatura i puguin trobar-la més interessant.
Tots hem de caminar pel mateix camí i intentar sol·lucionar l'abans possible els dubtes que encara hi han ,com molt bé cita l'Elena al seu bloc fent referència a l'escrit de la Karma Peiró , exposant moltes de les cosses que encara no estan clares al tema de l'educació digital.

Fco.Caballero

2 comentaris:

  1. La meva opinió és que tot el que ajuda a que als alumnes els hi quedin clars els conceptes es bo.
    Les matemàtiques des de sempre han estat una matèria difícil per molts estudiants i si utilitzant l'ordinador la troben més interessant i augmenta l'interés, ho veig positiu.
    Mireia Garcia

    ResponElimina
  2. És cert que beneficia als alumnes, sobretot si aquesta assignatura és nefasta per a ells. Jo recordo que les matemàtiques m'agradaven per això potser no ho valoro tant. Però si penso que una classe més dinàmica en una classe que no t'agrada gaire, millora la motivació del nens i per tant el seu aprenentatge.

    ResponElimina